Skip to Content

Bet365 fogadási bónuszok

Closed
by December 29, 2017 Bet365

A Sadio Mané komoly kétség a Liverpool Burnley-i utazásának szombaton a sérült vállán végzett tesztek után, de az előremutató lendületet adott Jürgen Kloppnak, mivel a sérülés izomprobléma Bet365 helyett a kezdeti félelem miatt. / p>

A Mané-t a klub orvosi részlege fogja figyelni, és Klopp várhatóan a hétköznapi médiatájékoztatóján csütörtökön foglalkozik a klub tréningterületén. Az előremutatónak csak Bet365 külső esélye van arra, hogy alkalmas legyen a Burnley-i csapatra.A 24 éves férfi súlyos sérülést okozott a menedzsernek, miután szerdán reggel sérült meg a vállát, és kórházba került, hogy ellenőrizzék. Jürgen Klopp: „Miért hallgatják meg az emberek, hogy mit kell mondani a Bet365 labdarúgó-vezetők? “További információ

Mané a problémát a klub Melwood komplexumának egy ülésszakán való ütközés során tartotta fenn, és azonnal eljutott a Spire Liverpool kórházba.

A szenegáli Klopp marquee aláírta a nyár, miután a Southamptonból 30 millió fontot fizetett, így ha súlyos sérülést szenvedett volna, akkor a Liverpoolnak a Bet365 fogadási bónuszok kampány kezdetétől kezdve jelentős csapást jelentett volna a menedzsernek.

A Mané sikeresen debütált vasárnap, teljes 90 percnyi Liverpool 4-3 győzelmét Arsenalban, a 24 éves gólt egyéni egyéni gólt szerzett 63 perc elteltével.

A Mané sérülésének természetére utaló megkönnyebbülés a Bet365 rossz szerencsét követi Klopp ezen a nyáron más játékosokkal is

A menedzser felvette Loris Karius-t Simon Mignolet helyére a csapat új No1-jének helyett, de a német kapus júliusban törte meg a csontját, és két hónapig kiutasította őt.Marko Grujic, a szerb középpályás is fellépett néhány bemelegítő játékból Bet365 agyrázkódás miatt, Joel Matip megsebesítette a lábát, és a Kamerun védője csak egy kihasználatlan helyettesítő volt az Emirates Stadionban.

Bár a Mané egy kétség a szombat meccsén a Turf Moorban, Kloppon van Daniel Sturridge, amely ezen a hétvégén áll rendelkezésre, miután az angol csatár kismértékű csípő sérülést szenvedett el.

James Milner szintén a képzésben van, és az alelnököt lehet Bet365 használni Alberto Moreno folytatódó küzdelmei miatt a bal hátsó rész.A 24 éves spanyol ismét megrázkódt az Arsenal fölötti győzelemben, és elismerte a Theo Walcott által elszenvedett első féléves büntetést. a tavalyi szezonban a Capital One Cup döntő veresége a Manchester City ellen, és a Bet365 második félidőben került sor.

Previous
Next